Napajedla - hledání talentů

05.04.2017 14:46

Starostové budou v Napajedlech

hledat pěvecké talenty

V Napajedlech odstartoval 10. ročník oblíbené soutěže pro začínající zpěváky Talent-show a u této příležitosti jubilea se soutěžící mohou těšit na zcela mimořádnou porotu. Serveru Zlin.cz to uvedla za Klub kultury Napajedla Renáta Vránová.

https://zlin.cz/wcd/articles/2017/04/thumb-large/nap-talent.jpg

 

Pořadatelský tým z Domu dětí a mládeže Matýsek se rozhodl oslavit jubileum ve velkém stylu a do poroty pozval starosty zúčastněných obcí. Soutěží za 10 let prošlo okolo 1 300 malých zpěváků a zpěvaček.

 

"Na naší Talent-show odstartovali svou kariéru dva absolventi pražské Ježkovy konzervatoře, další tři kluci už mají vlastní kapely a jedna ze slečen se dala na hereckou dráhu," prozradila Hana Svobodová, hlavní organizátorka akce, na níž jsou zváni adepti pěveckého umění od tří do 99 let. "Na pódiu jsme už měli i dvouleté zpěváčky anebo třeba mladého rappera, který nás všechny příjemně překvapil," dodala Svobodová.

 

Spousta účastníků soutěže je dnes již v dospělém věku. Ti nejúspěšnější z nich - nositelé titulu Zlatý talent - se na pódium napajedelské Sokolovny letos vrátí a u příležitosti jubilejního desátého ročníku Talent-show si společně zazpívají na úvod tradičního galavečera. Ten je na programu v pátek 7. dubna v 17.00 hodin v sále napajedelského kina.

Zdroj a autorka:  Zlín.cz - Irena Frolová