Napajedla - nové kino

15.09.2016 15:13

V Napajedlích v září slavnostně otevřou

nově digitalizované kino

Klub kultury Napajedla slavnostně otevře v pátek 30. září nově digitalizované kino. Divákům nabídne kromě běžných projekcí také premiérové filmy ve 3D obrazu a 3D zvuku, přímé přenosy a záznamy hudebních koncertů či oper a projekce filmových klubů, serveru Zlin.cz to za Klub kultury Napajedla řekla Kateřina Barešová.

https://zlin.cz/wcd/articles/2016/09/thumb-large/kinonapajedla.jpg

Foto: Klub kultury Napajedla

 

 

Nově digitalizované Kino Napajedla nabídne divákům kromě klasických projekcí také vizuální (díky 3D obrazu) a zvukové technologie nové generace. Systém Auro představí trojrozměrný zvukový formát, který nabízí ve srovnání s obvyklým pětikanálovým zvukem v kinosále skutečně ohromující trojrozměrný poslechový zážitek, kdy zvuky přicházejí ze všech směrů. Auro bude představovat ideální doplněk některým projekcím obrazu ve 3D.

 

"Dramaturgie Kina Napajedla představí premiéry a novinky filmových pláten a rodinné filmy, filmový klub pro seniory Kino Senior, filmový klub pro děti Bijásek, projekce pro rodiče s dětmi na mateřské/rodičovské dovolené Mama Kino, filmový klub pro náročného diváka Kino Art a Kino Cykly, přímé přenosy a záznamy hudebních koncertů, Metropolitní opery v New Yorku, baletů, divadelních představení či prohlídek světových muzeí a také Kino na živo s nabídkou živých koncertů, divadel, přednášek a besed," upřesnila Barešová.

Zdroj a autorka: Irena Frolová

https://www.napajedla.cz/galerie/18/Kino%20s%20vodn%C3%ADm%20prvkem.JPG

Repro: Napajedla