Napajedla - rozsvícení vánočního stromu

18.11.2016 14:54

V Napajedlích rozsvítí vánoční strom

za zpěvu koled

V Napajedlích rozsvítí vánoční strom už tradičně před první adventní nedělí, a to v pátek 27. listopadu. Serveru Zlin.cz to uvedla Alžběta Medlová z Klubu kultury Napajedla.

Ilustrační foto (Foto: město Napajedla)

Foto: město Napajedla


 

Slavnostní rozsvícení vánočního stromu doplní v Napajedlích také koledy v podání dětí z napajedelských souborů a kroužků. Lidé si také budou moci nakoupit adventní věnce a první vánoční dárečky na trzích. Příchozí se budou moci také zahřát svařeným vínem, punčem nebo horkým moštem. Akce se koná na radničním a Masarykově náměstí a v pěší zóně kolem kina od 12.00 do 19.00 hodin.

 

"V poledne prostor zaplní stánky s tradičními výrobky českých řemeslníků. V 16.00 hodin zahájí fanfáry a projev starostky program na radničním náměstí. Vánoční náladu přivodí děti z místní ZUŠky pásmem písní a básní. Vystřídá je Domov dětí a mládeže se souborem zpěváčků z kroužku Šrumec. Folklorní koledy zapějí malí členové Radovánku, po kterých vystoupí i Pozdní sběr. Divadelníci Vánoce přivítají pohádkou Vrabci a rýma. Tento rok se myslelo i na dospělé osazenstvo. V 19.00 hodin program na radničním náměstí zakončí country kapela Kalíšek. Duchovní charakter vánočních svátků připomene mše v kostele sv. Bartoloměje v 18.00 hodin," uvedla podrobnosti Medlová.

Zdroj a autorka: Zlín.cz - Irena Frolová