Krajská témata - anketa časopisu Váš Zlín

04.10.2016 15:08

Časopis "Váš Zlín" uspořádal anketu o krajských tématech.

Ptal se leaderů kandidujících stran a uskupení.
 

 

Dle úvodníku k anketě mají býti probrána čtyři témata - dotazování skončí před volbami. Škoda, že u tématu "Zdravotnictví v kraji" jsme se nedozvěděli názor leaderky ANOfertní kandidátky, poslankyně Margity Balaštíkové. Vůdce strany běhá snaživě po krajích se stetoskopem na krku, plká různé roztomilé, demagogické nemysly, kterým se odborná veřejnost směje. Mohli jsme se pobavit i nyní.

 

Představitelka, nasazená za ANOfert v kraji asi maká tak mocně, že se na odpověď nezmohla.

16-06-VZ-zdravotnictvi

16-06-VZ-zdravotnictvi-cssd

 

 

V měsíci červenci 2016 jsme si mohli přečíst odpovědi na téma "Je Zlínský kraj bezpečný?"

 

Bohužel jsme se opět nemohli dosíci ANOfertní reakce. Je sice možné, že dotazy byly zaslány v jednom balíku (tomu ale odporuje různá struktura odpovídajících) a šéfka kandidátky nebyla zrovna ve formě, resp. nedostala jasného pokynutí od Konfidenta, co může napsat a co ne.
Škoda - od doby, co zde Konfident pobíhal se stetoskopem, maskován za lékaře a plkal nesmysly, přeci jen uběhnula delší doba - mohli jsme se zase pobavit.

18-07-VZ-bezpecnost

 

Do tématu se 20. července hrdinně pustila i lokální příloha Babišovin. Jenže s typickým efektem - pomluvy jiných, o sobě ani slovo.

 

 

V měsíci srpnu 2016

další dávka střízlivého rozumu, propagace nebo mimózních plků ve stylu "hlavně tam něco napsat". Jak kdo.

Že mlčí ANOfert už známe z minulých měsíců. Ani k dopravě nenašla Balaštice odvahu se vyjádřit (resp. podepsat pod vyjádření marketingového oddělení). Jezdit umí bezpečně, rychle a ofensivně, kdysi chodila se závodníkem a ten ji vyškolil.

Výživnou snůškou blábolů nás zavalil nový Rudý Bůh z presidentské kanceláře, Kruliš. Nastudoval si pilně různé negativistické kapsy na Tlamovníku, plné stesků, rovněž tak serverové diskuse vzteklých dědků pod novinovými články.

https://www.jistotycssd.cz/mini/w-500-540/data/region/70/eabc241e88323b9767fc667d60a6e5.png
Že nepatří všechny silnice kraji? Železnice také ne? Nádraží? Nevadí, hlavně popsat prostor nadávkami. Trochu to připomíná čunkiádu z minulých krajských voleb - jsem sice v koalici, ale plivu na tu práci.

Nečas byl sice také SPOZák, ale alespoň v obraze. Zjevně nespolupracuje a chybí.

V kontrastu je celkem střízlivá výčtová úvaha našeho kandidáta. Jen jestli bude pouze slušnost a decentnost stačit.

 

V září 2016

poslední článek řetězu (roztomilý je tradičně bojovný příspěvek SPOZu, který z kraje dělá pole válečná). ANOfertníci už jen - tradičně - mlčí, pí. Balaštíková nevládne slovy, která jí nepodsunou poradci.

2016-krajske-VZ-9-16