Napajedla - Burger Fest

04.07.2016 14:53

V Napajedlích se uskuteční

historicky první ročník Burger Festu

V Napajedlích se uskuteční první ročník akce nazvané Burger Fest, která potěší všechny milovníky burgerů. Jak serveru Zlin.cz sdělila za Klub kultury Napajedla Alžběta Medlová, nebude chybět ani soutěž v pojídání chilli a párků.

Ilustrační foto (Foto: Klub kultury Napajedla)

Ilustrační foto (Foto: Klub kultury Napajedla)

 

 

Vůbec první ročník Burger Festu se uskuteční v sobotu 9. července v nově zrekonstruovaných prostorách za Klášterní kaplí. Návštěvníci se mohou těšit na celodenní program, kde bude k vidění několik živých vystoupení i řada soutěží.

 

"Vstupné na akci bude lidových 60 korun. Brány areálu se otevřou v 15.00 hodin. Hlavní pozornost bude jistě směřovat na burger speciality, které připraví šest teamů. NNávštěvníci budou moci ochutnat z celkem patnácti druhů burgerů za jednotnou cenu 59 korun. Na své si přijdou i milovníci vege burgerů," konstatovala Medlová.

 

Na začátku festivalu se představí dětský pěvecký kroužek Šrumec. Poté bude pódium patřit studentce konzervatoře Kristýně Svobodové, ta zahájí svůj sólový koncert kolem 17.00 hodin. Po koncertních vystoupeních bude následovat DJský set. Divácky velmi atraktivní bude jistě soutěž v pojídání chilli. Indický kuchař Mohammad Al-Efran bude servírovat chilli papričky, od těch slabších až po extrémně pálivé. Odvážlivec, který nejrychleji sní papričky, bude oceněn degustační večeří v hodnotě 2 000 korun pro dva.

 

Do soutěže se mohou přihlásit lidé starší 18 let. "Neméně divácky atraktivní soutěž bude pojídání párků. Výhrecem se stane ten, kdo sní nejdříve 30 párků. Časový limit je 20 minut. Pokud v této době nebude ani jeden ze soutěžících hotov, vyhraje ten kdo má snězeno nejvíce. "Přihlášky do soutěží mohou zájemci zasílat na info@backstage-agency.cz. Je třeba uvést jméno a svůj telefoní kontakt a do jaké soutěže se dotyčný hlásí. Přihláška je zcela zdarma," dopnila Medlová.

 

Celý Burger Fest nakonec završí Večerní zábava, která startuje od 20.00 s místní kapelou Aventis.

 

Autorka: Irena Frolová (zlin.cz)

https://img.ihned.cz/attachment.php/630/34810630/aiostu58CDF7GKMjlbdeghrz01Tw29Vm/VOL_6485.jpg

Soutěž "Plechová huba"

Repro: Ihned